Tâlcuire la Apocalipsa lui Ioan

Pentru o mai buna înţelegere a Revelaţiei sau Apocalipsei lui Ioan Teologul, care mai e numit si fratele Domnului, mai întâi de toate trebuie să o clasificăm în 6 părţi:
Cele 7 biserici
Cele 7 peceţi ale Mielului
Răpirea biserici lui Hristos sau secerişul
Venirea lui antihrist
Ziua Domnului si cele 7 trâmbiţe

Observăm că cifra 7 are un rol cheie in descriearea apocaliptică. Pentru a cuprinde mai bine rolul cifrei 7, să urmărim de la inceputul Sfintei Scripturi insemnele acestei cifre 7, care apare in Biblie de 593…

Mai multe pe:

sau

Anunțuri

5 răspunsuri

  1. Studiul tau asupra uriasilor merge bine pana intr-un punct:Tu crezi ca uriasii au continuat din Ham ,insa nu uita ca se trage din Noe,cel fara pata,prihana,atunci cum? cred ca ,parerea mea personala este :nevasta lui Ham avea gene ADN infectate cu acest virus,nu uita ca Noe este decendentul fiului lui Adam set cel care a fost facut dupa chipul si asemanarea lui Adam Gen.5v3. ci nu din cain cel virusat,sotia lui Ham reiese ca ar fi fost din semintia lui cain.

  2. Daca uriasii sunt sau nu descendenti ai semintiei lui Ham pentru mine conteaza foarte putin,si asta pentru ca ar trebui sa credem totusi pe de o parte ca nevasta lui a avut o relatie cu un inger cazut,si este greu sa credem asta,iar pe de alta parte,in cartea lui Enoh aflam ca uriasii faceau niste lucruri inspaimantatoare pentru mintea omeneasca dar se mai spune si ca erau vitejii din vechime cu nume.Ne intrebam cu cine se luptau acestia,care erau numele lor si de unde au aparut,daca pana la izgonirea lui Adam din Rai pe pamant nu erau alti oameni?Stim ca din imperecherea ingerilor cazuti cu fetele oamenilor au aparut oameni mai inalti de statura,asa cum stim si din Apocalipsa lui Pavel ca Satan avea 1462 m inaltime si era tinut de 600 de ingeri legat cu lanturi de foc pentru a nu scapa sa distruga lumea,deci ne gandim ca ei se puteau micsora ca sa ajunga la inaltimea oamenilor pentru a avea relatii cu femeile iar urmasii lor vor sa duca lumea la pieire? Ar fi multe de dezbatut dar ma opresc aici si astept sa vad ce voi mai descoperi din studiul altor materiale

  3. In materialul tau nu am gasit prea multe explicatii legate de Apocalipsa ci mai degraba o editare a acestui capitol din Biblie pe care il poate citi oricine si doar putine referiri privind o talcuire a ei.Se pare ca nimeni nu vrea sa-si asume o responsabilitate legata de aflarea adevarului despre ceea ce traim acum cf.Apocalipsei lui Ioan si totodata este mai bine ca oamenii sa nu stie care este adevarul probabil ca sa nu se creeze panica iar cei interesati de cunoastere sa tina pentru ei tot ce stiu sau afla pentru ca oricum nu-i mai ia nimeni in seama.Oricum,am studiat si eu foarte mult acest subiect si am gasit aproape toate raspunsurile numai in Scripturi si unele date istorice ale unor evenimente petrecute in trecut asa cum se face referire la ele in Biblie,iar cele de acum si viitoare sunt la fel de reale doar ca trebuie gasit momentul exact al implinirii lor.De altfel,daca tinem cont si de Cartea lui Daniel,cap.7,8,9,10,11,12,vom vedea ca mai este putina vreme pana la descoperirea Anticristului si nu vom avea ce face decat sa asistam la domnia lui pe pamant pana se va implini Cuvantul lui Dumnezeu caci credinciosi mai sunt prea putini.

  4. E foarte important pentru mine. Dati-mi sursa de unde cifra 7 este calculata ca aparitie in Testamentul vechi de 595 de ori iar in testamentul nou de 105. Va rog! De unde e cifra 593?

  5. Daca scufundarea Atlantidei a avut loc in jurul anului 9600 iH, cum punem de acord aceasta data cu vechimea lumii de aprox 7500 ani, care reiese din datele Vechiului Testament?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: