Misterul uriasilor

Inca din timpuri sravechi, pe pamant erau uriasi, uriesi, titani, sau tatani.

Unii inalti de 10 metri, alti mai mici…etc.

Despre acest subiect, ne spune si Vechiul Testament, apoi ,Cartea lui Enoh (apocrif biblic), Cartea mea Urmasii lui Ham, o gramada de legende romanesti si nu numai!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bine, dar de ce sunt asa de misteriose aceste schelete de uriasi?

De ce autoritatile romane si nu numai, ascund descoperirea acestor schelete si necropole de uriasi?

Oricum, inaintre de a da raspuns la acest subiect, trebuie sa specific, ca pe parcursul timpului, au fost descoperite foarte multe schelete de uriasi, atat in Romania, cat si pretutindeni in diferite tari.

Nu cred ca e cazul ca in acest articol sa enumar toate aceste descoperiri. Sunt foarte multe. Cei interesati daca considera ca spun baliverne, ii rog sa caute pe Google si sau sa caute in sursele pe care le-am specificat mai sus!

Ei bine, cine sunt acei uriasi si de ce atata mister?

De ce autoritatile noastre si nu numai, nu vor ca acest mister sa fie elucidat?

De ce acesti uriasi, care au existat acu cateva mii de ani, sunt si acuma un fel de “top secret”?

Cine si de ce, are motiv sa ascunda departe de ochi publicului aceste lucruri?

Raspunsul la aceste treburi este mai simplu decat mi-am imaginat la inceput.

La inceput, cand noi oameni am fost conceputi de catre extraterestri benefici, care il apreciaza pe Dumnezeu, am avut doar gene benefice. Am stiut doar sa traim in armonie cu natura, pamantul si tot ce ne inconjoara. Pe vremea aceea, nu existau boli, dezastre, razboaie, sau alte atrocitati precum sunt acuma. Pana nici timpul, nu avea rezonanta pe care o are acum! Stim bine din Biblie ca oameni atunci traiau si peste 1000 de ani, precum Adam, Metusalem, Noe, etc!

Ce sa intamplat in schimb pe parcurs?

Pe parcurs, a avut loc un razboi stelar. O parte mai mica din extrateresti sau dat de partea reptilienilor lui satan. Satan a ocupat si stapaneste pamantul si in continuare.

…Uriasii sunt tot oameni ca si noi, doar ca au fost modificati genetic de catre extraterestri malefici, precum si o buna parte din oameni ce au devenit familii regale.

Aceste modificari sau facut atat prin implanturi uterine, cat si prin sa le numesc asa, bombardari cu gene negative, ale genelor duhovnicesti, spirituale ale omului.

Sa dovedit chiar si stintific ca omul nu are doar gene fizice, din contra are mai multe gene spirituale sau duhovnicesti care il caracterizeaza ca atare.

Deci cu alte cuvinte, daca sufletul omului este agresat cu gene malefice, el devine malefic.

Este la fel cum ai altoi un copac. Daca il altoiesti bine, obti roade bune si viceversa!

De ce acesti extraterestri malefici, la inceput aveau nevoie de uriasi. Aveau nevoie de uriasi ca acestia sa ajunga regi si conducatori ai oamenilor, sa provoace frica si sa conduca oameni acolo unde doreau extraterestri. Aveau nevoie ca pe oameni sa-i faca sclavi si supusi, in asa fel incat si sufletele oamenilor sa le apartina.

De ce aveau si au si in continuare nevoie de sufletele oamenilor?

Din cauza ca extraterestri malefici sunt putini la numar, spre deosebire de cei benefici, dar si tehnologia lor este mai inferioara decat a extraterestrilor benefici.

Astfel sufletele oamenilor devin inrolati in armada celor malefici si sunt folositi pe plan fizic si spiritual, un fel de “carne de tun” in razboiul stelar dintre Dumnezeu si satan.

Satan este constient ca nu poate reusi in aceasta lupta, dar face tot posibilul ca trezirea umana sa intarzie cat mai mult, in speranta ca va reusi intre timp sa atraga si alte forte extraterestre benefice de partea sa.

Dupa ce uriasi, modificati genetic si-au implinit menirea lor, acest proiect a fost abandonat de catre extraterestri malefici.

Care era menirea uriasilor? Ca sa-i faca pe oameni sa lupte intre ei pentru goana dupa aur, dupa bani, sa-i faca supusi si sclavi.

Adica da-te de partea mea, ca uite eu iti dau bani si aur dar ma slujesti pe mine.

Din acel moment, cand oameni s-au dat in goanna dupa bani, cum este si in zilele noastre, totul a devenit mult mai simplu. Momeala a fost pusa iar uriasii au trebuit sa dispara ca sa fie sters si uitat planul malefic!

Planul malefic intradevar a dat roade pana in zilele noastre. Plus bombardarea cu gene malefice asupra sufletelor umane, care se manifesta permanent si acuma!

 Noi suntem in permanenta bombardati de catre extraterestri, adica mai bines pus de intraterestri malefici cu gene duhovnicesti malefice!

De mentionat ca mai toate guvernele lumii sunt controlate si conduse de extraterestri malefici, asa numiti reptilieni si-sau adepti ai lor!!!

De ce credeti ca cei din armata, soldati poarta uniforme verzi? Este culoarea simbolica a reptilienilor. De ce politia poarta uniforme albastre? Este vorba de sangele albastu al reptilienilor, care ii reprezinta! Culoare despre care se spune ca reprezinta nobilimea.

Toata nobilimea, din timpuri stravechi si pana in zilele noastre. Si presedinti, sunt apartenenti ai asa numitului “Ordin al Dragonului”.

ordinul-dragonului-2

Autor:

Pompiliju Sfera

 

pompiliju@gmail.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: